• RT26 Jelek Executive RIS Hekurudhe

Certifikata

 • Ky jelek ekzekutiv ka karakteristika të jashtëzakonshme si xhepi i ID-së, dy xhepa anësorë dhe një unazë D me përfitim të shtuar të përputhjes me kërkesat e RIS. Veshja përfshin një funksion të shkëputjes prej 4 pikash në shpatullat dhe shtresat anësore.


  Shirit reflektues për mua shumë dukshmeri
  Hapje me Zinxhire Para
  Dy xhepa te poshtem te qendisur
  Lak për radio
  Unaza D Përpara për çelës ose për karrocë
  Karta ID e kartës
  Përputhet me standartin EN ISO 20471
  Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë e hekurudhore (vetem ngjyra portokalli)
  Certifikim CE
  7 xhepa për hapsira mbajtese më të madhe


  Ngjyra / Montimi / Madhësia
  Portokalli    Reg S - XXL

  Standartet    
  RIS-3279-TOM ISSUE 1 (PORTOKALLI VETËM)
  EN ISO 20471 KLASI 2

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  RT26 Jelek Executive RIS Hekurudhe

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: RT26

  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Bluze-Jelek-Fosforeshente-Reflektive-Poliester-Portokalli-Hekurudhe

  Produktet e shikuara se fundmi