Helmeta Peak View Plus Ratchet është ekskluzisht e patentuar e Portwest. Mbrojtja transparente lejon përdoruesin të shikojë lart pa patur nevojën e levizjes së kokës. Materiali shumë i lehtë dhe i fortë i përbërë nga Polikarbonati ofron mbrojtje kundra rrezeve UV. Cilësime të tjera përfshjnë litarin me 6 pika kapse në helmetë dhe shtrënguesin me rrotë ratchet.


Certifikim CE
Dizenjuar ekskluzive dhe portuale dhe model i patentuar
Strehe e tejdukshme per te pare siper dhe anash
Ekstra e forte dhe ultra e lehte mbrojtje polikarbonat
Helmete me ajrosje qe lejon qarkullimin e ajrit rreth kokes
Stabilizues UV 400
Harnes me 6 pika kapje
madhësia e ndryshueshme me rrotullues rrota për një vendosje me të lehtë
Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire
Aksesore zevendesimi te disponueshem
E mundshme ne zgjedhje ekselente ngjyra korporatash
7 vite garanci për mbrojtjen që nga data e prodhimit e treguar në fletat e përdorimit


Ngjyra / Montimi / Madhësia
Tym Reg -
Blu Reg -
E Tejdukshme Reg -
E Verdhë Reg -
E Gjelbër Reg -
E Kuqe Reg -
Portokalli Reg -
Rozë Reg -

Madhësi e rregullueshme 50-60 cm

Standartet  
EN 397 (440 Vac; -20 ° C)
ANSI / ISEA Z89.1 LLOJI II (Klasi G)

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

PV64 Helmeta Peak View Plus Ratchet

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: PV64

Mundësitë e disponueshme


Etiketimet: Helmete-Peak-View-me-Ajrosje-Mbrojtese-Koke-Kokore-ndaj-Goditjeve-Metaleve-te-Nzehta-Izolim-Elektrike

Produktet e shikuara se fundmi