Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Cizme Rigger me shtrese termo izoluese, me maje te gomuar, maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall me densitet te dyfishte, antistatik, rezitent ndaj naftes dhe vajrave. Ideale per pune ne ambjente te ftohta

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku
  • Sholle e mesme celiku
  • Kepuce antistatike
  • Sistem të absorbimit të energjisë
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 200°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  • Izolim ndaj te ftohtit
  Colour/Fit/Size    
  Kafe e Hapur
  E Zeze

  Standards    
  EN ISO 20345:2011

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FW13 Cizme Rigger Steelite™ S1P CI (Maje e Gomuar)

  • 8,596 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Cizme-Rigger-Mbrojtese-Sigurie-Pune-S1P-CI

  Produktet e shikuara se fundmi