• FW06 Cizme Rigger Steelite™ S1P HRO

Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Cizmet Rigger me vecori si, Maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall rezistent ndaj naftes dhe vajrave dhe temperaturave deri ne 300⁰C. Ideale per punonjesit e ndertimit te rrugeve.

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku
  • Sholle e mesme celiku
  • Kepuce antistatike
  • Sistem të absorbimit të energjisë
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  Colour/Fit/Size    
  Kafe e Hapur

  Standards    
  EN ISO 20345:2011

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FW06 Cizme Rigger Steelite™ S1P HRO

  • 8,508 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Cizm- Rigger-Mbrojtese-Sigurie-Pune-S1P-HRO

  Produktet e shikuara se fundmi