Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Product information
  Dizajn elegant i kombinuar me sigurine totale S3 ne nje kepuce me qafe100%  jo  metalike.  Konstruksion  i  lehte  me  nje  sholle  PU/Gome  perrezistence ndaj rreshkitjeve dhe reduktimin e tronditjev

  Vecorite
  Certifikim CE
  Mbrojtesja e gishtave komposite per nje mbrojte maksimale
  Sholle e mesme composite anti-shpim
  Kepuce antistatikelSistem të absorbimit të energjisë
  Pjesa siperme rezistente ndaj ujit
  Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C
  Sholle rezistente ndaj vajrave
  Shuall me densitet te dyfishte

  Materili: Lekure Nubuck
  Shualli: PU/Gome

  Ngjyrat/Masat:
  E Zeze/Portokalli Euro 37-48
  E Zeze/BluEuro 37-48

  Standards
  ASTM F2413-11
  EN ISO 20345:2011 S3 HRO

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FC60 Kepuce me Qafe Pune Operis Compositelite™ S3 HRO

  • 13,388 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Këpucë-me-Qafa-Pune-Sigurie-Mbrojtese-Komposite-(Pa Metal)-EN-ISO-20345-S3-HRO

  Produktet e shikuara se fundmi