Kepuca Reno eshte ideale per ambjentet e jashtme me sholle te jashtme me densitet te dyfishte PU per rezistence te larte ndaj rreshkitjes. Maje mbrojtese dhe sholle e mesme jo metalike, antistatike qe sigurojne mbajtjen e sigurt ne ambjentet e punes.

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

FC52 Kepuce Reno Low Cut Compositelite™ S1P


Mundësitë e disponueshme


Etiketimet: Kepuce-Cizme-Sigurie-Kepuce-Cizme-Pune

Produktet e shikuara se fundmi