Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Ky stil eshte zgjedhja ideale per punonjesit e industrise se naftes dhe gazit. Shualli anti-rreshkitje eshte rezistent ndaj naftes dhe vajrave. Lekura e plote ju mbane kembet ngrohte kur temperaturat jane te ulta dhe ka nje shtrese ujendaluese per kembe te thata gjate gjithe kohes. Dizajni specifik dhe ndertimi i kepuces do tju mbaj te sigurt.

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesja e gishtave komposite per nje mbrojte maksimale
  • Sholle e mesme composite anti-shpim
  • Kepuce antistatike
  • Sistem të absorbimit të energjisë
  • Membrane 100% Ujedaluese
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  • Pershtatje e Gjere
  • E pershtatshme ne ambjente ESD
  • Lekure Sade e plote per durushmeri dhe mbrojtje
  • Izolim ndaj te ftohtit
  • Zinxhir Premium i forte per pershtatje komforte
  • Kepuce Statik Shkarkues (SD)
  • Mbrojtese Gishtash Komposite
  • Shtrese e Mesme Jo Metalike Anti-Shpim (PR)
  • Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite me shtrese te bute PU
  • Shuall gome rezistent ndaj rreshkitjeve, vajrave, dhe naftes
  Colour/Fit/Size    
  E Zeze

  Standards    
  EN 61340-4-3 Class 3
  ASTM F2413-11
  EN ISO 20345:2011

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FD02 Kepuce me Qafa (18cm) Traction CompositeLite™ S3 HRO CI WR


  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Këpucë-Pune-me-Qafe-Mbrojtese-me-Mbrojtje-te-Gishtave-EN ISO 20345-S3-HRO-CI-WR

  Produktet e shikuara se fundmi