Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Keto kepuce me qafe uje duruese S3 jane te forta dhe te durueshme, perfekte per perdorim ne te gjitha kushtet klimaterike. Maje dhe sholle te mesme celiku per mbrojtje me te larte me nje sholle te jashtme TPU per me shume stabilitet dhe ferkim.

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku
  • Sholle e mesme celiku
  • Kepuce antistatike
  • Sistem të absorbimit të energjisë
  • Membrane 100% Ujedaluese
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 200°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  • Pershtatje e Gjere
  • Pershtatje e Gjere
  • Mbrojtese Gishtash Metalike
  • Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim
  • Rrjete ajrosese 3D
  • Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat per rezistence me te larte
  • Lekure e plote demi
  Colour/Fit/Size    
  E Zeze
  Kafe

  Standards    
  AS/NZS 2210.3:2009
  ASTM F2413-11
  EN ISO 20345:2011

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FW57 Kepuce Me Qafe All Weather Steelite™ S3 WR


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Kepuce-Pune-me-Qafa-Siguria-S3-WR

  Produktet e shikuara se fundmi