Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Versioni jo metalik i kepuceve me qafe ofron nje mbrojtje shume te mire dhe vecori te tjera si: e lehte, membrane ujendaluese dhe ajrosese per te mbajtur kembet e thata ne ambjente te lagura. Sholle i perbere nga densitet te dyfishtë PU/TPU me sistem amortizimi te thembr, antistatike, anti-rreshkitje. Maje te gomuar me materialin e shollit.

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesja e gishtave komposite per nje mbrojte maksimale
  • Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite me shtrese te bute PU
  • Kepuce antistatike
  • Sistem të absorbimit të energjisë
  • Membrane 100% Ujedaluese
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 200°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  • Pershtatje e Gjere
  • 100% jo metalike
  • Pershtatje e Gjere
  • Peshe e Lehte
  • Rrjete ajrosese 3D
  • Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat per rezistence me te larte
  • Lekure e plote demi
  Colour/Fit/Size    
  E Zeze

  Standards    
  AS/NZS 2210.3:2009
  EN ISO 20345:2011

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FC57 Kepuce me Qafe All Weather Compositelite™ S3 WR


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Këpucë-Pune-me-Qafa-Sigurie-Mbrojtese-me-Mbrojtje-te-Gishtave-EN ISO 20345-S3

  Produktet e shikuara se fundmi