• FD10 Kepuce me Qafe Clyde S3 HRO CI HI FO

Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Kepuce me qafe Mbrojtese klasike me maje te gomuar TPU per mbrojtjen e lekures ndaj goditjeve. Materiali i brendshem perthith djersen dhe lageshtiren dhe mundeson qe kembet te jene te thata ne te ftohte, ne lageshtire si edhe ne temperatura te larta. Shuall i permiresuar per te rritur fleksibilitetin dhe stabilitet për mbështetjen e shkëlqyer dhe rehati me çdo hap.

      Certifikim CE
      Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku
      Sholle e mesme celiku
      Kepuce antistatike
      Sistem të absorbimit të energjisë
      Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
      Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C
      Sholle rezistente ndaj vajrave
      Shuall me densitet te dyfishte
      Izolim ndaj te ftohtit
      Izolim per nxehtesine per ngrohtesi te shtuar ne ambiente te ftohta
      Pershtatje e Gjere
      Mbrojtese Gishtash Metalike
      Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim
      Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat per rezistence me te larte
      Shtrese per largimin e lageshtires mundeson mbrojtje reale kunder te ftohtit, lageshtires dhe nxehtesise
      Tapet shkume Archilles
      Shuall gome rezistent ndaj rreshkitjeve, vajrave, dhe naftes
      Pjesa siper lekure e plote mundeson mbrojtje nga te gjitha kushtet e motit
      Sistem të absorbimit të energjisë
      Shuall i mesem i lehte PU i bute

  Footwear Upper Field     Lëkurë e Plotë
  Footwear Outersole Material     PU/Gomë

  Colour/Fit/Size    
  E Zeze, Euro 38-48

  Standards    
  ASTM F2413-11
  EN ISO 20345:2011 S3 HRO CI HI FO
  AS/NZS 2210.3:2009

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FD10 Kepuce me Qafe Clyde S3 HRO CI HI FO

  • 0 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Kepuce-me-Qafa-Pune-Saldatori-Mbrojtese-Sigurie-Jo-Metalike-EN-ISO-20345:2011-S3-HRO-CI-HI-FO-SRC

  Produktet e shikuara se fundmi