• FC17 Kepuce me Qafa Compositelite Montana S3 HRO

Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • 100% jo-metalike dhe peshë të lehtë. Lëkurë të plotë të qëndrueshëm ndaj ujit. Kjo kepuce S3 me msiperfaqe gome te maja e kepuces, Mbrojtese gishtash fibreglass, sholle e mesme anti-shpim kompsite dhe shuall 300°C HRO.

      Certifikim CE
      Mbrojtesja e gishtave komposite per nje mbrojte maksimale
      Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite me shtrese te bute PU
      Kepuce antistatike
      Sistem të absorbimit të energjisë
      Pjesa siperme rezistente ndaj ujit
      Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
      Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C
      Sholle rezistente ndaj vajrave
      Shuall me densitet te dyfishte

  Footwear Upper Field     Lëkurë e Plotë e Lëmuar
  Footwear Outersole Material     PU/Gomë

  Colour/Fit/Size    
  Kafe 39-48

  Standards    
  EN ISO 20345:2011 S3 HRO

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FC17 Kepuce me Qafa Compositelite Montana S3 HRO

  • 0 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Këpucë-me-Qafa-Pune-Sigurie-Mbrojtese-Komposite-(Pa Metal)-EN-ISO-20345-S3-HRO

  Produktet e shikuara se fundmi