Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Dizajn elegant dhe modern që ofron rehati maksimale pa kompromentuar sigurinë. Kepuce me Qafa Derwent është 100% jo-metalik mbrojtese gishtasheve dhe shuall i mesem anti-shpim prej fibreglass. E ndërtuar me shuall nga EVA/gome siguron anti-rreshkitje superiore dhe amortizon troditjet në levizje. Sholli i brëndshem ndimon në reduktimin e lodhjes së këmbës.

      Certifikim CE
      Mbrojtesja e gishtave komposite per nje mbrojte maksimale
      Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite me shtrese te bute PU
      Kepuce antistatike
      Sistem të absorbimit të energjisë
      Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
      Sholle rezistente ndaj vajrave
      Shuall me densitet te dyfishte
      100% jo metalike

  Footwear Upper Field     KPU/ Mesh
  Footwear Outersole Material     Gomë/EVA

  Colour/Fit/Size    
  E Zezë/Gri
  E Zezë/E Kuqe

  Standards    
  EN ISO 20345:2011 S1P SCR
  AS/NZS 2210.3:2009

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FC15 Këpucë me Qafë Compositelite Derwent S1P


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Këpucë-Pune-me-Qafa-Sigurie-Mbrojtese-me-Mbrojtje-te-Gishtave-EN ISO 20345-S1P

  Produktet e shikuara se fundmi