Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Mbrojtje Totale, si nga rreziqet fizike ashtu dhe klimaterike. Me lidhese dhe me zinxhir te pershtatshme per cdo ambjent. Shuall PU/Gome me injektim.

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku
  • Sholle e mesme celiku
  • Kepuce antistatike
  • Sistem amortizimi
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  • Izolim ndaj te ftohtit
  • Zinxhir Premium i forte per pershtatje komforte
  • Izolim per nxehtesine per ngrohtesi te shtuar ne ambiente te ftohta
  • Pershtatje e Gjere
  • Pjesa siper lekure e plote mundeson mbrojtje nga te gjitha kushtet e motit
  • Disajn me lidhse deri larte
  • Zinxhir Premium i forte per pershtatje komforte
  • Injektim i direkte PU/GOME i shuallit per kontakt maksimal dhe per absorbim energjie
  • Shuall gome rezistent ndaj rreshkitjeve, vajrave, dhe nafes
  • Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat per rezistence me te larte
  Footwear Upper Field     Full-Grain Leather
  Footwear Outersole Material     PU/Rubber

  Colour/Fit/Size     
  Black, Euro 38-48

  Standards     
  EN ISO 20345:2011 S3 HRO CI HI FO

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FD15 Kepuce me Qafe Eden Safety S3 HRO CI HI FO SRC

  • 17,360 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Kepuce-me-Qafa-Pune-Saldatori-Mbrojtese-Sigurie-Jo-Metalike-EN-ISO-20345:2011-S3-HRO-CI-HI-FO-SRC

  Produktet e shikuara se fundmi