Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Materiali

 • Vecorite, Me qafa te gjata, uje rezistuese S3, shtrese gezofi e ben ket me te shiturat ne treg. E pershtatshme ne kushte ftohta pune.

  • Certifikim CE
  • Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku
  • Sholle e mesme celiku
  • Kepuce antistatike
  • Sistem të absorbimit të energjisë
  • Pjesa siperme rezistente ndaj ujit
  • Sholle Anti-Rreshkitje (SRC) per te parandaluar rreshkitjen ne qeramike dhe celik.
  • Shuall Nxehtesi Rezistuese - 200°C
  • Sholle rezistente ndaj vajrave
  • Shuall me densitet te dyfishte
  • Izolim ndaj te ftohtit
  • Mbrojtese Gishtash Metalike
  • Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim
  Colour/Fit/Size    
  E Zeze

  Standards    
  ASTM F2413-11
  EN ISO 20345:2011

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FW05 Kepuce me Qafe Termo Izoluese Steelite™ S3 CI

  • 7,438 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Etiketimet: Kepuce-Pune-me-Qafa-Mbrojtje-S3-CI

  Produktet e shikuara se fundmi