Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Kominoshja e dimrit Flake duruese eshte perfekte per kerkesat e industrise ne det te hapur. E ndertuar me te njejtat pelhura si FR50 dhe e kombinuar me nje shtrese qe shton izolimin dhe nje shtrese pambuku Flake duruese per me shume ngrohtesi. Permbush te gjitha kerkesat e standartit EN, vecorite perfshijne qepje te trefishta, shirita me dukshmeri te larte ne shpatulla, krahe dhe kembe, hapje e fshehte me zinxhir te dyanshem dhe dy xhepa ne kraharor me mbyllje te fshehte me zinxhir. Veshja gjithashtu ka xhepa per mbrojteset e gjurit te dizenjuara me nje sistem te rregullueshem. Ky stil ka perfitimin e nje kapuci te ndashme me zinxhir.

  • Certifikim CE
  • Rezistente ndaj flakeve e garantuar per gjithe jetegjatesine e pelhures
  • Mbrojtje nga nxehtesia rezatuese, konvektive, dhe me kontakt
  • Shtrese pambuku FR e vijezuar per ngrohtesi te shtuar dhe komfort
  • Shirit reflektues flake durues cilesia e larte
  • Zinxhir i Dyanshem
  • Xhepa per mbrojteset e gjurit
  • Lak per radio
  • Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV
  • Xhep ne menge
  • Kapuc qe mund te hiqet
  • Zinxhire bronxi per durushmerishe te gjate
  • 10 Xhepa per ruajtje
  • Menge te rregullueshme Hook & loop
  • Qepje e Trefishte per me Shume Rezistence
  • Bel Elastik per lirshmeri ne levizje
  • Bel elastik ne anesore per komfort maksimal
  • Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit
  • Dy xhepa mbrapa
  • Xhep vizore
  • Hapje e fshehur me zinxhire
  • Ngjyra e re
  Colour/Fit/Size    
  Blu e Erret     Reg S - 3XL
  Portokalli    Reg S - 3XL, Gjate M - XXL
  E Kuqe     Reg S - 3XL
  Blu e Hapur     Reg S - 3XL

  Standards    
  EN ISO 11612 (A1+A2. B1. C1. E2. F1)
  EN 1149 -5
  EN 342 (0.467m2.K/W(B) X.2.X)
  EN ISO 11611 Class 2 (A1+A2)

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  FR53 Kominoshe Dimri FD Anti-Statike me Mbushje

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: FR53
  • 28,851 Lekë


  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Veshje-Flake-Duruese-Kominoshe-Anti-Flake-Anti-statike-Dimri

  Produktet e shikuara se fundmi