Peceta pastruese të përshtatshme për një shumllojshmvri ambjetesh industriale të pastrimit dhe higjenës. Përthith ujë, vaj, tretës dhe kimikate të tjera. Një zëvendësim ideal për leckat tradicionale. Paketuar në një kuti portative të lëvizshme.


I pershtatshem per nje shumellojshmeri abjente industriale te pastrimit dhe higjenes
Perthith uje, vaj, tretes dhe kimikate te tjera
Zevendesim ideal per leckat
Pushavitje te ulet dhe e forte
Paketuar ne nje kuti portative te levizshme
150 piceta individuale te palosura
Masat e picetes 30cm x 50cm

Ngjyra/Veshja/Masa
E Bardhë    Reg -

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

IW90 Peceta të Thata Pastruese Shumë-Qëllimshe (150 peceta)

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: IW90

Mundësitë e disponueshme


Etiketimet: Peceta-të-Thata-Pastruese-Shumë-Qëllimshe

Produktet e shikuara se fundmi