• N4270/5 Perparese Higjenike PE - Smooth - Trashesia 55µ (50 cope)

E perdorur gjeresisht ne shume industri, kjo perparese e njohur ka nje litar qafe dhe lidhje perreth belit. Paketimi i sheshte farmaceutik mundeson perdorimin e lehte. E disponueshme ne nje zgjedhje prej pese ngjyrash standarte.

4270     e bardhe     smooth     76 x 125 cm     trashesia. 55 µ
4275     blu               smooth     76 x 125 cm      trashesia. 55 µ

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

N4270/5 Perparese Higjenike PE - Smooth - Trashesia 55µ (50 cope)

  • 1,440 Lekë


Produkte të ngjashme

Produktet e shikuara se fundmi