• N4260/5 Perparese Higjenike PE - Smooth - Trashesia 30µ (50 cope)

E perdorur gjeresisht ne shume industri, kjo perparese e njohur ka nje litar qafe dhe lidhje perreth belit. Paketimi i sheshte farmaceutik mundeson perdorimin e lehte. E disponueshme ne nje zgjedhje prej pese ngjyrash standarte.

4260     e bardhe     smooth     76 x 125 cm     trashesia. 30 µ
4265     blu               smooth     76 x 125 cm      trashesia. 30 µ

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

N4260/5 Perparese Higjenike PE - Smooth - Trashesia 30µ (50 cope)

  • 884 Lekë


Produkte të ngjashme

Produktet e shikuara se fundmi