• N4540 Perparese Higjenike PP Per Vizitore (10 cope)

Materiali

 • Kjo perparese eshte e veshur vazhdimisht ne punishtet e ushqimit, laboratoret dhe ne zona te tjera te pastra. Pjesa perpara mbyllet me kapese shtrenguese dhe secila perparese eshte e mbeshtjelle ne menyre individuale.

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  N4540 Perparese Higjenike PP Per Vizitore (10 cope)

  • 807 Lekë


  Produktet e shikuara se fundmi