• N4530/1 Perparese Higjenike PP Per Vizitore

Materiali

 • Kjo perparese eshte e veshur vazhdimisht ne punishtet e ushqimit, laboratoret dhe ne zona te tjera te pastra. Pjesa perpara mbyllet me kapese shtrenguese dhe secila perparese eshte e mbeshtjelle ne menyre individuale.

  4430     e bardhe
  4451     e kuqe

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  N4530/1 Perparese Higjenike PP Per Vizitore

  • 118 Lekë


  Produktet e shikuara se fundmi