Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • E ngjashme me Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme, por me piceta dhe tampona perthithes ekstra te cilet perthithin vajin dhe largojne ujin.

  ABSORBON 50 LITRA

  Lista e Produkteve:

  2 X Tampona

  1 X Jastek

  30 X Peceta

  1 X Lidhese

  1 X Cante Mbetjesh e Verdhe

  1 X Rip Cante

  Colour/Fit/Size    
  E Bardhe     Reg -

  Standards    
  BS 7959-1
  BS 7959-2
  BS 7959-3

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  SM61 Pakete Perthithse e Derdhjeve me Base Vaji PW Spill, 50 Litr5

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: SM61

  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Gama-Perthithese-e-Vajrave-Pakete-Perthithse-e-Derdhjeve-me-Base-Vaji-PW-Spill-50-Litra

  Produktet e shikuara se fundmi