Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • E ngjashme me Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme, por permban piceta dhe tampona ekstra thithes vaji te cilat perthithin vajin dhe largojne ujin. Kutia permban 110 mbushje, 10 Tampona, dhe 10 Canta me lidhje.

  ABSORBON 120 LITRA

  Lista e Produkteve:

  6 X Tampona

  2 X Jastek

  60 X Peceta

  4 X Lidhese

  4 X Cante Mbetjesh e Verdhe

  1 X Manuali dhe Lista e Produkteve

  1 X Kosh Industrial me Rrota

  Colour/Fit/Size    
  E Bardhe     Reg -

  Standards    
  BS 7959-1
  BS 7959-2
  BS 7959-3
  BS 7959-1

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  SM63 Pakete Perthithse e Derdhjeve me Base Vaji PW Spill, 120 Litra

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: SM63

  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Gama-Perthithese-e-Vajrave-Pakete-Perthithse-e-Derdhjeve-me-Base-Vaji-PW-Spill-120-Litra

  Produktet e shikuara se fundmi