Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Nje pakete ekonomike, e lehte per tu levizur dhe e vogel mjaftueshem per tu vendosur pas sediljes se nje makine. Mbushjet mirembajtese te zeza kane shtresa te forta qe mban sebashku mbushjet edhe kur jane te ngopura. Tamponat jane me ngjitje te dyfishte per perthithje maksimale te lengjeve.

  ABSORBON 20 LITRA

  Lista e Produkteve:

  2 X Tampona

  20 X Peceta

  1 X Lidhese

  1 X Cante Mbetjesh e Verdhe

  1 X Rrip Cante

  1 X Manuali dhe Lista Produkteve

  Colour/Fit/Size    
  Gri     Reg -

  Standards    
  BS 7959-1
  BS 7959-3

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  SM30 Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme PW Spill, 20 Litra

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: SM30

  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Gama-Perthithese-e-Lengjeve-Pakete-Perthithse-e-Derdhjeve-te-Pergjithshme-PW-Spill-20-Litra

  Produktet e shikuara se fundmi