Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Nje pakete ekonomike e paketuar ne nje kosh te verdhe industriale me dy rrota. Kjo pakete levizet lehte te vendi derdhjes. Picetat perthithese kur mbushen vendosen brenda nje ambalazhi per transportim.

  ABSORBON 120 LITRA

  Lista e Produkteve:

  6 X Tampona

  2 X Jastek

  60 X Peceta

  4 X Lidhese

  4 X Cante Mbetjesh e Verdhe

  1 X Manuali dhe Lista e Produkteve

  1 X Kosh Industrial me Rrota

  Colour/Fit/Size    
  Gri     Reg -

  Standards    
  BS 7959-1
  BS 7959-3

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  SM33 Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme PW Spill, 120 Litra

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: SM33

  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Gama-Perthithese-e-Lengjeve-Pakete-Perthithse-e-Derdhjeve-te-Pergjithshme-PW-Spill-120-Litra

  Produktet e shikuara se fundmi