Vecorite e produktit

 • Certifikata

 • Paketa e Re Perthithse e Derdhjeve te Lengjeve Kimik. Madhesia e vogel mundeson ruajtje te mire dhe mbajtje te lehte ne te gjitha zonat qe ka nevoje per kontroll te derdhjeve. Perthithja shume e mire ndaj kimikateve dhe lengjeve per zhvendosje te lehte te rreziqeve kimike.


  Lista e Produkteve:

  2 x Tampona

  20 x Piceta

  1 x Lidhese

  1 x Cante Mbetjesh e Verdhe

  1 x Rrip Cante

  1 x Manuali dhe Lista Produkteve

  Colour/Fit/Size    
  E Verdhe     Reg -

  Standards    
  BS 7959-1
  BS 7959-3

  Shkruani një vlerësim

  Shënim: HTML nuk është përkthyer!
      Keq           Mirë

  SM90 Pakete Perthithse e Derdhjeve te Lengjeve Kimik PW Spill, 20 Litra

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: SM90

  Mundësitë e disponueshme


  Produkte të ngjashme

  Etiketimet: Gama-Perthithese-e-Agjenteve-Kimik-Pakete-Perthithse-e-Derdhjeve-te-Lengjeve-Kimik-PW-Spill-20-Litra

  Produktet e shikuara se fundmi