• HGV ADR Kit per Shoferin dhe Kamjonin
Ky komplet përmban gjithçka që kërkohet për HGV të jenë në përputhje me rregulloret e ADR për mbajtjen e çdo klase të rrezikut.*

Komplet ADR i plotë në çantë 85L që përmban:
1. HGV ADR Kit per Shoferin
     Doreza Kimike
     Larje per Syte x 2
     Kostum kimik
     Syze Goggle
     Maske me filtra ABEK1P3
     Cizme e sigurisë,
     Trekëndëshat paralajmërues të rrezikut x 2
     Jelek Fosforeshent
     Mulesa e kullimit Neoprene
     Lopatë 2-pjesësh anti-statike
     Elektrik Dore, përfshirë bateritë    
     Feneline x 2, përfshirë bateritë
     Cese Plastike Kimike me Lidhse x 2
     Canta e Ndihmes se Pare

2. HGV ADR Kit per Kamjonin
     Kutia per Fiksen e zjarrit 9kg
     9 kg Fikse e zjarri pluhuri i thatë
     2 kg Fikse e zjarri pluhuri të thatë me kllapë kabine (duhet të bartet në kabinë).
     Tako e madhe plastike per rrotavat
     20L Kit per derdhje kimike.
     Tabele e palosshme e Hazchem 300x400mm x2
     Udhëzime ne Shkrimin 2011

* Përveç eksplozivëve dhe produkteve radioaktive të cilat do të kërkojnë pllaka shtesë

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

HGV ADR Kit per Shoferin dhe Kamjonin

  • Marka: EXTRABIS
  • Kodi i produktit: ADR-HGV

Etiketimet: HGV-ADR-Kit-per-Shoferin-dhe-Kamjonin

Produktet e shikuara se fundmi