Kombinimi i një shtrese të përparuar TPE me një pelhure anti-prerje te nivelit D sipas EN388:2016, e bën këtë dorezë të përshtatshme për pothuajse çdo detyrë. Mbrojtja ndaj impaktit në pjesën e prapme të dorës dhe dukshmeria e lartë për një siguri më të madhe.

    Certifikim CE
    Shtrese Anti-Prerje shumë cilësore për sigurinë te shtuar kundër rreziqeve të mprehta
    Shtrese Hi-Vis
    Anti-Prerje niveli D
    Anti-Goditje
    Qëndrueshmëri dhe kapje të shkëlqyeshme në kushte të lagështa dhe të thata
    Shtrese elastomere termoplastike (TPE) për kapje të shkëlqyer dhe qëndrueshmëri
    Etikete per tu reklamuar ne dyqan.

Product Material     HPPE, Lesh Xhami, TPE

Colour/Fit/Size    
Portokalli    Reg M/8 - XXL/11

Standards    
EN 420
EN 388:2016 - (3.X.4.2.D)
EN 407 (X.1.X.X.X.X)

Shkruani një vlerësim

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    Keq           Mirë

A728 Doreze Anti-Goditje Anti-Prerje D Supergrip Impact HR

  • Marka: PORTWEST
  • Kodi i produktit: A728
  • 1,763 Lekë


Mundësitë e disponueshme


Etiketimet: Doreza-Anti-Goditje-Anti-prerje

Produktet e shikuara se fundmi