Mbrojtje e Frymemarrjes

Mbrojtje e Frymemarrjes

Linja jone e sigursie me Maska e Frymarrjes te Plota dhe te Pjesshme, eshte dizenjuar per te ofruar rehatine dhe perputhjen me te mire nga nje produkt. Nje linje me perdorim miqesor me filtra te ndryshueshem, perputhje me modele te ndryshme te maskave tona te plota dhe gjysma.


Krahaso produktin (0)


731 Mask e Plote Frymarrje, me Filetim EN 148-1
732-N Mask e Plote Frymarrje + Filtra ABEK1
732-N Mask e Plote Fytyre
756 Mask e Pjesshme me Kapuc
757-ABEK1 Mask e Pjesshme + Filtra ABEK1
761 Mask e Pjesshme me Kapuc
P410 Mask e Pjesshme Auckland
P430 Mask e Pjesshme  Geneva
P900 Filter gazi A1

P900 Filter gazi A1

4,294 Lekë

P901 Filter gazi ABEK1
P902 Filter gazi A2

P902 Filter gazi A2

5,765 Lekë

P906 Filter gazi A2 EN 148 -1
P920 Filter gazi ABEK1
P926 Filter gazi ABEK2 EN 148 -1
P940 Filter Grimcash P3R
P941 Filter Grimcash P3R
P950 Filter i Kombinuar Gazi dhe Grimcash A1P3R
Duke shfaqur 1 nga 43 në 43 (1 Faqe)