Veshje HoReCa

Bluze Polo Kemishe Xhakete Patallona Triko Veshje Guzhine Uniforma te Stampura ose te Qendisura me Logon dhe Emrin e Kompanise per Hoteleri, Korporate, Zyra Private dhe Shterore, Caffe Bare, Restaurante dhe Catering, Klinika, Spitale dhe Evente te Ndryeshme.


Bluza (8)

Bluze Polo (19)

Triko (9)

Kemishat (22)

Pantallona (6)

Xhakete (8)

Perparse (13)

Veshje Kuzhine (30)

Peshqir/Bathrobe (0)

Pasterti & Higjene (38)