BRADY

BRADY

Brady identifikon dhe mbron njerëzit, produktet dhe lokalet me etiketa të performancës së lartë, printera etiketash industriale, softuer, identifikim të sigurisë dhe objektit, kontroll të derdhjes, zgjidhje Lockout Tagout dhe më shumë. Brady ju ndihmon të krijoni dhe të mbani mjedise më të sigurta të punës dhe të jeni në pajtim me standardet rregullatore. Materialet tona me performancë të lartë identifikojnë qartë produktet, përbërësit dhe asetet e tjera, madje edhe në kushtet më ekstreme.


- Etiketa dhe Shirita - Kliko

Brady ofron zgjidhje të plota të identifikimit të etiketave që ndihmojnë kompanitë të përmirësojnë produktivitetin, performancën, sigurinë dhe sigurinë. Shtypni etiketat tuaja të zakonshme industriale duke përdorur etiketat dhe printerët me performancë të lartë për një sërë aplikacionesh.


- Printera, Skanera dhe Programe - Kilko

Printera Brady Label, benchtop ose handheld, ofrojnë një gamë të plotë të mundësive dhe mundësive për të siguruar printim me cilësi të lartë dhe me kosto efektive në një linjë të plotë të materialeve.


- Etiketim i Zones - Kilko

Krijimi i një ambienti pune krejtësisht të sigurt kërkon disa elementë: shenjat e qarta dhe shenjat e zonës janë thelbësore por nuk janë të mjaftueshme vetvetiu. Brady ofron një gamë të plotë të metodave shtesë të shënjimit të nevojshme.


 - Lockout / Tagout - Kliko

Brady ofron një gamë të gjerë të pajisjeve të mbylljes dhe tagouts që mbulojnë shumicën e aplikacioneve mekanike dhe elektrike. Brady gjithashtu mbulon aspekte të tjera të programeve të kontrollit të energjisë duke ofruar zgjidhje për trajnimin e punonjësve, duke krijuar procedura të dokumentuara, ...


 - Etiketim  Aksesi - Kliko

Zgjidhjet vizuale të shënjimit Brady (Scafftag) sigurojnë një gjurmë të përhershme të të dhënave për inspektimet dhe punën e kryer, si dhe informacionin për përdorimin dhe nëse janë të sigurta ose të ndaluara në momentin e përdorimit.


 - Etiketim i Tubave - Kliko

Identifikoni përmbajtjen e tubave dhe drejtimin e rrjedhës me shënuesit e tubave me performancë të lartë dhe etiketat e shënjimit të tubave: ndihmon në përmbushjen e standardeve të industrisë.


 - Etiketim Paralajmerues Sigurise - Kliko

Identifikimi i duhur i sigurisë ndihmon sigurinë në punë dhe maksimizon produktivitetin, brenda dhe jashtë. Gjeni të gjitha shenjat e sigurisë që ju nevojiten ose na kërkoni për shenjat e përshtatura të sigurisë.


 - Kontrolli dhe Perthithje te Derdhjeve - Kliko

Përthithësit e SPC të Brady dhe produktet e kontrollit të derdhjes ju ndihmojnë të mbani punonjësit tuaj dhe ambientin e punës të sigurt nga derdhjet e papritura, rrjedhjet, drips ose aksidente të tjera. Thithëset e SPC janë të disponueshme për pastrimin e derdhjeve të naftës, ujit dhe kimikateve.


Krahaso produktin (0)


Etiketa dhe Shirita
Etiketim  Aksesi
Etiketim i Tubave
Etiketim i Zones
Lockout / Tagout
Printera Skanera dhe Programe
Duke shfaqur 1 nga 8 në 8 (1 Faqe)