Rreth Nesh

Extrabis Shpk është themeluar për qëllimin e vetëm të furnizimit me:
- Veshje pune bashkohore dhe Veshje të përditshme (Bluze T-shirt, Bluze Polo, Këmisha, Triko, Xhaketa, Pantallona, ​​Kominoshe me Rripa, Kominoshe dhe Jelek)

- Veshje Mbrojtese Multi Norm = Rezistente nga Zjarri , Harku i Shkurter Elektrik (ARC), Mbrojtje nga Nxhetesia, Antistatike, Resistente Kimike, Termo Izoluar dhe i Papërshkueshëm nga Uji (Kominoshe, Xhaketë, Pantallona, Kominoshe me Rripa, Bluze T-shirt, Bluze Polo, Këmishë Triko dhe Aksesore)

- Veshjet e Dukshmërisë së Lartë (Xhaketë, Pantallona, ​​Kominoshe me Rripa, Bluze T-shirt, Bluze Polo, Këmishë, Triko, Softsell, Xhup Fleece dhe Aksesore)

- Këpucët e Sigurisë dhe Këpucë Pune (Këpucë, Këpucë me Qafa, Atlete, Çizme, Sandale, Corape dhe Aksesore)

- Dorezat e Mbrojtjes së Duarve Industriale Multi Norm = Mbrojtja e Rrezikut Mekanik, Anti-Prerje, Anti-Goditje, Rezistenca Kimike dhe Biologjike, Izolim nga Nxehtësia dhe Izolimi nga i Ftohti, Mbrojtje Anti-Statike dhe ESD

- Game e plote te te gjitha Pajisjet Mbrojtëse Personale (helmetat e sigurisë, syzet pune dhe syze mbrojtese, mbrojtja e degjimit, kufje dhe tapa veshi, Maska pluhuri dhe maska ​​kimike, kostume mbrojtëse kimike, kontrolli i derdhjes dhe pajisjet ndihmëse)

- Pajisjet për zbulimin dhe indetifikim i gazrave te rrezikshem dhe pajetje matese tjera

- Lockout-tagout (LOTO), Kyce dhe Drynje, Plumce dhe Etiketat e Identifikimit

- Ndihma e Parë, Larja Emergjente e Syve, Dushet Emergjente, Produkte Pastrimi dhe Higjenike dhe Produktet mbrojtëse të lëkurës

- Veshje per Mjedise Pune të Ftohtë (Ambjente Frigoriferike) dhe Aksesore.

 - Veshje Shiu dhe Dimerore të Papërshkueshëm nga uji, të Papërshkueshëm nga era, Ajrosese dhe te termoizoluar nga i ftohti

- Veshje dhe Aksesorët e Promocionale të ofruara nën divizionin e sapoformuar EXTRABIS Promo Shop (www.veshjepromocionale.com)

Extrabis është një lider i mirënjohur në tregun shqiptar, duke ofruar produkte cilësore, të rehatshme, atraktive, bashkëkohore të EC Certifikuara me çmim shumë konkurrues.

Extrabis është furnizuesi i parë industrial që ofron produkte të sigurisë EN të certifikuara nga Shtëpitë e Testimit Evropian me çmime konkuruese dhe Trajnim për Sigurinë në Punë dhe Arsim ne bashkpunim me parnertet tane në tregun shqiptar, gjë që ka ndihmuar në rritjen e niveleve të standardeve të sigurisë në të gjithë industritë, të arritshme dhe të përballueshme për çdo biznes.

Një herë në kohë në Shqipëri "Përshtatja dhe Aplikimi i Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës" u perceptua si shenzime luksi ose barrë e shtrenjtë dhe e pajustifikuar për bizneset. Tani, gjithnjë e më shumë biznese po shohin përfitimet e Përputhshmërisë dhe Aplikimit të Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës që shkojnë përtej eliminimit të aksidenteve dhe mbrojtjen e fuqisë punëtore për të rritur produktivitetin, cilësinë dhe besueshmërinë dhe kreativiteti në produktet dhe shërbimin që ata ofrojnë.

Të gjitha prodhimet tona janë të importuara nga prodhuesit kryesorë evropianë dhe SHBA.
One Stop Shop për të gjitha nevojat tuaja të sigurisë, të gjitha industritë dhe rreziqet.