Kontaktoni

Dyqanet

Extrabis shpk (HQ) - Tirana
Extrabis shpk (HQ) - Tirana
Rruga Veli Dedi
Ring Road Residence (Pallati i Ilir Metes)
Kryqezimi i Lumit te Lanes dhe Rr. Teodor Keko
Unaza e Re
Tirane
Shiko Google Map
Telefone
+355 6960 39366

Oraret
E Hene 08:00 - 18:00
E Marte 08:00 - 18:00
E Merkure 08:00 - 18:00
E Ejte 08:00 - 18:00
E Premte 08:00 - 18:00
E Shtune 08:00 - 18:00
E Djele - Pushim

Komente
Email: info@veshjepune.com
Extrabis shpk (Store) - Fier
Lagjja 1 Maj
Rruga Jani Bakalli
Fier
9301
Shiko Google Map
Telefone
+355 6960 39366

Oraret
E Hene 08:00 - 18:00
E Marte 08:00 - 18:00
E Merkure 08:00 - 18:00
E Ejte 08:00 - 18:00
E Premte 08:00 - 18:00
E Shtune 08:00 - 18:00
E Djele - Pushim

Komente
Email: info@veshjepune.com

Forma e kontaktit